Kayaköyün iç kesimlerinde yer alan KAY4300 kodlu İslami Tatil Villamız, Kayaköyün insana huzur veren doğal ve tarihi dokusuna sahiptir.
Not : Minimum konaklama süresi altındaki konaklamalarda 750 TL kısa süreli konaklama ücreti alınmaktadır.
Villa Planı : KAY4300 kodlu korunaklı özel havuzlu tatil villamız, 2 adet banyolu yatak odasına sahip olup 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. 2 yatak odasında 1 çift kişilik ve 2 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Açık plan oturma/yemek odası ve mutfak bölümünden, dışarıdan görünmeyecek şekilde tasarlanmış yüzme havuzu ve mangal/veranda alanına geçilir.
Kayaköy’de yer alan KAY4300 kodlu muhafazakâr tatil villamız, zarif tasarıma ve enfes tarihi Kayaköy atmosferine sahiptir. Villamızda evinizde ihtiyaç duyacağınız tüm araç ve gereçler bulunmakta olup, ücretsiz internet erişimi bulunmaktadır.
Villamız 2 adet banyolu yatak odası ve yüzme havuzuna açılan açık mutfaklı oturma/yemek odasından oluşur. Mutfak kısmında bulunan yemek masası 4 kişi kapasitelidir.
Havuz : Villamızın bahçesi içerisinde 150 cm derinlik, 7 m uzunluk ve 4 m genişlikte korunaklı özel havuz bulunmaktadır. Havuz ve bahçe bakımı günde bir sefer sabah erken saatlerde yapılmaktadır.
Özellikler : Korunaklı özel açık yüzme havuzu, güneşlenme alanı, şezlonglar, özel bahçe, özel park yeri ve mangal alanı.
Önemli Bilgiler
Özel tatil villamızın havuzunun ve güneşlenme alanının dışarıdan görünmemesi için her türlü önlemin alınmış olmasına rağmen, villanın diğer bölümlerinin (balkonlar, üst kat pencereleri, araç park yerleri, bahçenin bazı bölümleri vb) dışarıdan %100 olarak görünmemesi garanti edilemez.
Müşterilerimizin bilgisine : Bu villa Kayaköy’ün iç kesimlerinde yer aldığından, villaya gidilecek yollar dar ve/veya toprak (tali) yol olabilir.
Kayaköy her ne kadar köy olsa da, dağınık bir yerleşime sahiptir ve villalarımız tenha bölgelerde bulunabilir Eğer bu konuda hassasiyetiniz var ise rezervasyon departmanımızdan villaların yerlerini detaylı olarak sorunuz. Web sitemizde haritada gösterilen konumlar villaların konumları değildir. Navigasyonların yanlış yerlere yönlendirmesi nedeniyle bölgesel konumlar kullanılmıştır. Talep etmeniz halinde orijinal konumlar size gönderilecektir.
***Villaya girişte ev sahipleri tarafından hasar teminatı olarak depozito alınmaktadır. Bu depozito girişte nakit olarak ödenmektedir. Çıkışta ev sahibi ya da temsilcisi tarafından yapılan kontrollerde evde herhangi bir hasar tespit edilmez ise bu tutar misafirlere iade edilmektedir. Bu tutar her ev için ayrı belirlenmektedir. Girişiniz esnasında karşılaşacağınız hasar ya da eksiklikleri lütfen vakit kaybetmeden rehberimize ya da ev sahibimize iletiniz.
Önemli Not :Villalarımızın tamamı böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak T.C Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile ilaçlanıp temizlenmektedir. Buna rağmen doğal ortam içerisinde bulunan villalarımızda böcek vb. haşerelerin görülme ihtimali bulunmaktadır.
m² | Kat | Çiftli Yatak | Tekli yatak | Bebek | Ranza | İlave Yatak | Özel Banyo | Klima | TV |
0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||
0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
m² | Kat | WC | Duş | Küvet | Jakuzi |
0 | 0 | ||||
0 | 1 | ||||
0 | 1 |
Genel Bilgiler |
||||
---|---|---|---|---|
Kapasite | 4 Kişi |
Mesafeler |
||||
---|---|---|---|---|
Ana cadde | 10 m | |||
Bakkal | 1,5 Km | |||
En yakın belde | 7 Km | |||
Havalimanı | 70 Km | |||
Dolmuş, Taksi durağı | 10 m | |||
Otogar | 7 Km | |||
Plaj | 5 Km | |||
Restoran | 1,5 Km | |||
Sahil | 7 Km | |||
Supermarket | 7 Km | |||
Şehir merkezi | 7 Km |
Havuz |
||||
---|---|---|---|---|
Derinliği | 160 Cm | |||
Genişliği | 4 m | |||
Uzunluğu | 7 m |
Bahçe, Teras, Balkon |
||||
---|---|---|---|---|
Bahçe mobilyası | 4 Kişi | |||
Güneş şemsiyesi | 2 Adet | |||
Şezlong | 4 Adet |
Mutfak Donanımı |
||||
---|---|---|---|---|
Bardak takımı | 4 Kişi | |||
Çatal, Kaşık, Bıçak | 4 Kişi | |||
Sandalye takımı | 4 Kişi | |||
Tabak servisi | 4 Kişi | |||
Yemek masası | 4 Kişi |
Just had the final week of our road trip around Turkey and can honestly say this place was the best. It was very private and spacious. The hostTeoman was very helpful and on hand 24/7. The eggs from his mother were delicious and Grandma was lovely. His restaurant was just up the road and did very good authentic cuisine. We would highly recommend it.